Redactioneel

18 04 15 cvdh kildonksemolen 18Een middag vol inspirerende muziek, verzorgd door Muziekvereniging St. Servaes uit Dinther en Koninklijke Harmonie St. Cecilia uit Schijndel. Beide onder leiding van Adri Verhoeven. Meer foto's.
Een prachtig geheel
Het vormde een prachtig geheel, de wieken van de molen die in ruststand stonden, de Nederlandse luchten, en dan de beide harmonieën in een decor van groene weilanden.
Muziekvereniging Servaes trakteerde het publiek tot drie uur op prachtige muziek, variërend o.a. van de Gouden Hits van James Last tot verschillende bekende nummers van de Stones. Zij sloten om drie uur af met een feestelijk stukje Klezmer muziek, waarbij je in gedachten de zigeuners op bruiloften zag dansen en zingen.

Na drie uur nam de Koninklijke Harmonie St. Cecilia het over en ook zij kregen een verdiend applaus na ontzettend mooi gespeelde stukken muziek, zoals o.a. One Bulgarian Dance en bijvoorbeeld El Camino Real.
 
“Hier word je toch helemaal blij van, ”zei een voorbij fietsende mevrouw en zette vlug haar fiets aan de kant om in alle rust van de muziek te kunnen genieten.
 
Met dank aan alle mensen die deze middag mogelijk maakten.
 
Tekst José van der Heijden
Fotografie Corrie van der Heijden
 
Plaats reactie