Redactioneel

180402 pk Kano 03Maandagmiddag openden de wethouders van Bernheze en St.Michielsgestel respectievelijk Jan Glastra van Loon en Koos Loose met Luc Eekhout, directeur van het kasteel, bij de stuw in Heeswijk de kanoroute naar Berlicum. Het koude weer van deze dag nodigde echter niet uit om een tochtje te maken. Wellicht zal met het warm wordende weer, de belangstelling groter worden.
 
 
Met deze 2e Paasdag is het vaarseizoen begonnen. Dit seizoen loopt van april tot oktober. De route bedraagt 9 kilometer en duurt ongeveer 2 uur.
De kano’s zijn moderne Canadese kajaks. Er zijn er voor 3 en voor 2 personen. Er zijn steeds 2 trailers met ieder 6 kano’s beschikbaar. Op het eindpunt aan de Beusingse dijk in Berlicum wordt men weer terug gebracht. Dit kan met de bus of fiets zijn. Wellicht kan er ook nog een arrangement aan worden toegevoegd.
 
Iedere woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag wordt er van 10.00-17.00 uur gevaren. Andere dagen of tijden in overleg. De prijs is € 12,50 p.p. incl. reddingsvest en opbergton. Kinderen tot 10 jaar onder begeleiding van volwassenen €6,50 p.p.
 
Kanoverhuur Beekdal is gevestigd in Berlicum, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Tekst en foto’s: Peter Kriele
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen