Redactioneel

180304 TonLun Lachspiegel 00Toneel- en cabaretgroep “De Lachspiegel” uit Heeswijk speelde haar 68ste revuevoorstelling “Dit iZZie!” in het Willibrordcentrum, of PH van parochiehuis of SCCWCH Sociaal-Cultureel Centrum Willibrordcentrum Heeswijk.
 
 
 
 
Ze zongen dé ze er 'n fistje van wilden gaan maken, en dat werd het ôk.
De sketches volgden elkaar snel op, in de korte tussenpauze werd op ludieke wijze en in rijmvorm het volgende item aangekondigd.
 
 
Diversen Items.
Er waren diversen items b.v. over vissers die van alles op visten behalve vis natuurlijk of over het vernieuwen van een paspoort op het gemeentehuis in Heesch met de problemen van afspraken maken, wachttijden door de traagheid van de ambtenaar of het vervoer naar Heesch.
Ook werd er ingegaan op populaire tv-programma’s als “Help, mijn man is klusser” of het slank worden door gezamenlijk te sporten.
 
Veel veranderd
Like sharesOok werd er op leuke wijze ingegaan op de tijd die zo veranderd is.
Zoals de techniek die zo veranderd is, vloggen, liken, twitteren en noemen we dat dan A-Social of Social Media.
Ook merkte een echtpaar dat, na vele jaren van wonen in Amerika, terugkwam om te zien hoe het dorp is veranderd bv dat café Limburgia nu restaurant Ne9en was geworden.
 
 
Bedankt spelers en crew
Aan het einde werd eenieder in de bloemen gezet, zowel de spelers als de technische en ondersteunende “crew”, die een belangrijke bijdrage levert op de achtergrond.
We werden ook gevraagd om het volgend jaar terug te komen, maar zijn er dan nieuwe spelers bij gekomen?? De tijd zal het leren, u kunt zich opgeven om mee te doen. Zie onderstaand bericht.
 
Nieuwe spelers
Ook geïnteresseerd om deel te nemen aan deze vrolijke groep? We verwelkomen graag nieuwe leden want dat zorgt voor vernieuwing en inspiratie. Ook de “crew” kan best wat hulp gebruiken. Meld u gerust aan via een van onze leden of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
“Dit iZZie!”.
 
Tekst en foto’s: Ton Lunenburg
Plaats reactie