Redactioneel

180111 TonLun Laverhof 27Op 11 januari kwamen maar liefst 120 vrijwilligers bij elkaar in de tuinzaal van Cunera/de Bongerd om met elkaar het glas te heffen op het nieuwe jaar. Meer foto's. 

In het bedankwoordje gaf Annemiek van de Rijdt, directeur van Laverhof, aan dat de vrijwilligers veel doen en zeer gewaardeerd worden door bewoners en familieleden.

Zij dragen wezenlijk bij aan de geluksmomenten voor de bewoners. Niet alleen dragen zij bij door de handen uit de mouwen te steken maar vooral ook om er gewoonweg te “zijn” . door er te zijn brengen zij iets te weeg. De sfeer en gezelligheid die vrijwilligers met zich meebrengen is onbetaalbaar. “het is een leuke club mensen die echt iets willen betekenen voor een ander. Het fijne is dat Cunera de Bongerd ook voor de vrijwilligers een fijne plek is geworden waar zij graag komen”.

Ook zijn de jubilarissen in het zonnetje gezet. Marien v. d Heijden, Mimi van Oostrum, Hannie van Herpen, Agnes van de Ven, Tiny van der Zanden, Sjan Lucius en Marij Offermans waren allen 12,5 jaar vrijwilliger. Bets Loeffen en Jo van den Boom zijn er zelfs 25 jaar vrijwilliger!

Aan het eind van de bijeenkomst kreeg iedereen een cadeaubon als bedankje voor alles wat ze hebben gedaan met de wens dat we dat voort kunnen zetten in 2018.

Tekst: Annemiek van de Rijdt
Foto’s: Ton Lunenburg