Redactioneel

18 01 06 André Rieu TonLun 1 KleinOp zaterdag 6 januari bezochten veel Hadeejers het Ziggo Dome in Amsterdam.
KBO-Dinther organiseert vaker uitstapjes voor één of meerdere dagen, maar om daarbij een theater te bezoeken is geheel nieuw. Meer foto's.Filmpje
 
Om drie uur in de middag stapte een ieder die zich had opgegeven in de klaar staande bus van reisorganisatie Brabant Expres.
Allereerst werd er een bezoek gebracht aan Restaurant De Engel in Houten alwaar een drie-gangen-wintermenu op tafel werd gezet. Er kon volop worden gekozen uit diversen soorten stamppot, aangevuld met verse worst en rookworst en diversen bijgerechten.

Na ruim een uur werd de reis voortgezet naar het Ziggo Dome in Amsterdam, waar op nog geen vijfhonderd meter de bussen werden geparkeerd en een ieder makkelijk het theater kon bereiken.

André Rieu en het Johann Strauss Orkest zorgden voor een avondvullend programma met de nodige tenoren, sopranen, solisten, doedelzakspelers en een grote groep dansers die flink rond walste door het gangpad.

Dat het goed in de smaak was gevallen bleek toen de mensen ruim drie later al zingend de bus in stapten voor de terugreis.

Al met al een geslaagde dagtrip, voor een herhaling vatbaar.

Tekst en foto’s: Ton Lunenburg
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen