Redactioneel

17 12 21 cvdh jumbo 10De Jumbo Heeswijk Dinther verdeelde vanmorgen 1200 euro over de drie basisscholen in Hadee. De afgelopen weken vroegen de kassières van de Jumbo steeds opnieuw: “Spaart u ook schoolpunten?” Je kreeg dan een kaartje met een schoolpunt. Die kon je daarna in een kartonnen doos deponeren. Natuurlijk in de doos met de naam van jouw favoriete school er op.

Meer foto's

In de Jumbo winkel aan de St Servatiusstraat 39 in Heeswijk- Dinther heeft vandaag de feestelijke uitreiking plaatsgevonden van de ‘Sparen voor je School’ actie. Klanten die de afgelopen tijd boodschappen deden bij één van de Jumbo winkels in Heeswijk-Dinther konden sparen voor spel- en leermaterialen voor lokale basisscholen. In totaal werd er door Jumbo in Heeswijk-Dinther een budget van 1.200 euro verdeeld onder deelnemende basisscholen. Naar gelang het aantal gespaarde punten ontvingen de scholen een bedrag dat zij kunnen besteden aan spel- en leermaterialen. Basisschool ‘t Palet uit Dinther ontving de meeste punten van klanten van Jumbo en haalt hiermee een bedrag op van 579 euro.


De ‘Sparen voor je School’ actie was een doorslaand succes. In totaal werden er in Heeswijk maar liefst 45.932 schoolpunten toegewezen aan de drie basisscholen. Na afloop van de actie is het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de basisscholen. Naast basisschool ‘t Palet, ontvingen basisschool Het Mozaiek en basisschool De Bolderik ook mooie bedragen voor de aanschaf van spel- en leermaterialen, namelijk respectievelijk 381 en 239 euro.

Foto’s: Corrie van der Heijden    Tekst: Fred Lennings

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen