Redactioneel


M.vd Steyn vrijw laverhof jac w 3 of 8Wat is dit? Ik weet van niks. Hoezo?
Met deze woorden verwelkomde Marijke van der Steijn, Prins Ton de tweede en adjudant Mark in de woning aan de Hoofdstraat 10. Marijke is dit jaar verkozen tot de gewaardeerde vrijwilliger op Laverhof.  Meer foto's.

Yoga
Ze is sinds 2009 vrijwilligster en begeleidt de bewoners bij de yoga lessen, assisteert bij de lessen zittend bewegen, leidt bij afwezigheid van de lerares ook gymlessen en steekt wekelijks een helpende hand toe bij grote evenementen. Dagbestedingscoaches Marga Goossens en Annelies Cornelis zeggen over haar: "Daarbij is ze een rustige factor in een hectisch geheel en heeft altijd een belangstellend warm woord voor iedereen."

Koffie?
Op de koffie was het even wachten. KBO voorzitter en echtgenoot Willy van der Steijn, verantwoordelijk voor de gasten, zei dat 't "zekske" was omgeklapt en dat het water zonder te filteren in de kan was gelopen." Niemand had anders verwacht van Willy.

Huldiging Tuinzaal
Vrijdag om 18.00 begint de carnavalsmiddag in de Tuinzaal van Laverhof.  Marijke zal daar op het podium nog eens extra worden gefêteerd.

Tekst en foto's: Jacques Worms
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen