Redactioneel

voorkantToneel en Cabaret gezelschap “DE LACHSPIEGEL” uit Heeswijk-Dinther speelt op vrijdag 26 februari, zaterdag 27 februari en zondag 28 februari alweer haar 66ste revue voorstelling. 

In vrolijke schetsen, muziek en zang worden op ludieke wijze weer tal van herkenbare situaties op de korrel genomen. Een paar voorbeelden: de zorg en hilarische situaties in een verzorgingstehuis, de verkeerssituatie in Heeswijk-Dinther, de participatiemaatschappij, den quasi, maar overdreven klantenservice, de horeca en nog veel meer! Allemaal situaties en gebeurtenissen die de spelers en speelsters hebben geïnspireerd om vrolijke en te gekke teksten te schrijven en in te studeren.

Op een hilarische wijze, en met de nodige spotternij voeren de leden van de Lachspiegel weer veel herkenbare zaken ten tonele. Dit alles uiteraard met een hele dikke knipoog. Het steeds snel wisselende decor is uitstekend verzorgd. Een heerlijk ontspannen, gezellig uitgaansavondje voor iedereen. De bezoekers worden vermaakt met een vlot lopend gevarieerd programma.

Meer foto's.

De voorstellingen van vrijdag 26 februari en zaterdag 27 februari zijn volledig uitverkocht, maar voor zondag 28 februari is nog een aantal plaatsen vrij.

Aanvang: Telkens om 20.00 uur
Locatie: Willibrord Centrum aan de Hoofdstraat te Heeswijk (naast de kerk)
Entree: € 8,00

Om plaatsen te bespreken kunt u contact opnemen met mevrouw Sjeanne van Grinsven, tel: 0413-292593.

Tekst: Henk van Driel, voorzitter Lachspiegel
Foto's: Corrie van der Heijden