Redactioneel

in stijl_woonevent_17

De deelnemers van Instijl wilden graag een leuk Woonevent met u beleven… 

In de toonzaal en werkplaats van Van den Berg Keukens creëerden ze een woonbeurs. 

Elke deelnemer van Instijl liet wat van zichzelf zien en stond klaar om bezoekers te adviseren en vragen te beantwoorden. Deze middag kon inspiratie worden opgedaan voor uw hele woning en tuin. En in de showroom van Van den Berg werd een lekker hapje bereid in samenwerking met De Toren, Inspirerend, gezellig en lekker!

Klik hier voor foto's.

Een zeer geslaagde dag.

 Wat is Instijl? 

Instijl is een samenwerkende groep bedrijven die u graag helpt met alles wat maar over wonen gaat!

Van de aankoop van uw woning tot het allerlaatste vaasje… Het Instijl team heeft als doel het u gemakkelijk te maken: EINDELIJK EENVOUDIG MOOI WONEN.

 Wat kan Instijl voor je doen?

Samen kunnen wij u nog beter en completer adviseren. Als u gaat verhuizen of (ver)bouwen dan valt u van het een in het ander. Het begint bij een goede hypotheek en een fijne notaris. 

Hoe handig is het om één bouwbegeleider of architect te hebben, die niet alleen voor u ontwerpt, maar ook alles voor u regelt van tekening tot oplevering.

En als uw aannemer een tegelzetter, keuken- en badkamerspecialist voor u weet, die net zo betrouwbaar is en goed naar uw wensen luistert. Een elektrospecialist en installatiebedrijf die zorgen dat u goed voorbereid aan de slag gaat, zodat uw woning van alle gemakken wordt voorzien en energiezuinig werkt. Doordat deze bedrijven goed samenwerken zijn de lijnen kort en verloopt de planning vlekkeloos.

Instijl Woonadvies bevat ook advies over bijzondere wandafwerking en akoestiek! Vakmanschap in hout: kozijnen, deuren en een goede trap. De afwerking het schilderwerk is dan weer de finishing touch…

Vind u het moeilijk keuzes te maken en de juiste woonstijl te pakken te krijgen, Dan zijn er creatieve woonstylisten om u te helpen. Met een materiaal- en indelingsplan wordt de invulling heel eenvoudig.

Een woning komt pas echt goed tot zijn recht in een mooi aangelegde tuin, passend bij uw woning, uw stijl en uw wensen!
Uw woonwens uit laten komen? daar is goed advies, vakmanschap en vertrouwen voor nodig!
Dat doet Instijl. Eindelijk eenvoudig mooi wonen.

Tekst en foto's: Corrie van der Heijden