Mascarpone room met frambozen
- Gegevens
- Gepubliceerd: maandag 02 juli 2018 14:57
Menugang: Nagerecht
Soort: Zoet Mascarpone Room
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Aantal personen: 4
Menugang: Nagerecht
Soort: Zoet Mascarpone Room
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Aantal personen: 4
De munt-doperwtensoep met krokante pancetta maak je op de volgende wijze:
De Carpaccio van Zeebaars met gemarineerde Asperges maak je op de volgende wijze:
Ingrediënten
* 750 gr.kwartelfilets (zijn kleine filets, diepvries mag ook, niet altijd vers voorradig)
* 6 plakken schwarzwalderham
Menugang: Nagerecht
Soort: Mousse
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Aantal personen: 7
* 1 sinaasappel, schoongeboend
* 50 ml walnotenolie
* 30 ml rode wijnazijn
Het Wild zwijn met een saus van rode port maak je op de volgende wijze:
• 125 gram mascarpone
• 125 gram kwark
• ongeveer 24 lange vingers
• 50 ml limoncell