Koken met John

Chocolademousse met kletskopjes en vanillesaus

chocolademousseBereiden
Smelt de chocolade au bain-marie. Klop de slagroom lobbig en zet hem koud weg. Klop het eiwit stijf, voeg geleidelijk 60 gr suiker toe. Spatel de chocolade door het eiwit. Spatel daarna ook de slagroom erdoor, meng goed en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.

Koken met John jan. 2016

Koken met_John_janKort gebakken kalfsonglet met aardappelsalade, knolselder en spitskool.  

1 knolselderij
2 dl room
2 dl melk
5 dl kippenbouillon

Gebakken doradefilet met tomatengnocchi en wilde spinazie

gnocchiBereiden
Gaar de aardappelen in de schil. Verwijder de schil en knijp de aardappelen door een pureeknijper. Meng de bloem, tomatenpuree, ei en lavas door de aardappelpuree en breng op smaak met zout en peper. Rol het deeg op een bebloemde werkbank duimdik uit.

Meer artikelen...

  1. Koken met John oktober 2015

app