Agenda CC Servaes

Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per week Zoeken
Lezing Marieke Lucas Rijneveld
Donderdag, 11 April 2019, 20:00
Hits : 682
Marieke Lucas RijneveldMarieke Lucas Rijneveld geldt als een van de grootste nieuwe talenten van de Nederlandse letteren. In 2015 debuteerde ze met de dichtbundel ‘Kalfsvlies’, die werd bekroond met de C. Buddingh’-prijs voor het beste poëziedebuut. In 2018 verscheen haar eerste roman, De avond is ongemak. Het boek beschrijft het schrijnende verhaal van een gereformeerd boerengezin dat wordt getroffen door de dood van een kind.
 
Marieke Lucas Rijneveld is vandaag te gast in bibliotheek Heeswijk-Dinther in het kader van de van de literaire lezingenserie ‘’Tussen de regels” De lezing begint om 20.00u.
Tussen de regels: Het woord aan de schrijver.
 
Iedereen heeft een verhaal. Een auteur heeft de mogelijkheid om het op papier te zetten. Maar het verhaal wat u leest is niet alles. Er is meer te vertellen. Het woord aan de schrijver geeft u de kans meer van een auteur te horen. Laat u inspireren door uw favoriete grote naam uit de huidige Nederlandse literatuur
 
Over Marieke Lucas Rijneveld
Marieke Lucas Rijneveld geldt als een van de grootste nieuwe talenten van de Nederlandse letteren. In 2015 debuteerde ze met de dichtbundel Kalfsvlies, die werd bekroond met de C. Buddingh’-prijs voor het beste poëziedebuut. In 2018 verscheen haar eerste roman, De avond is ongemak. Het boek beschrijft het schrijnende verhaal van een gereformeerd boerengezin dat wordt getroffen door de dood van een kind. Fantoommerrie haar nieuwe dichtbundel kwam in januari uit.
Marieke Lucas Rijneveld wordt geinterviewd over haar werk en zal hieruit voorlezen.
 
Boekhandel Berne  is deze avond aanwezig, de auteur zal haar boeken signeren.
 
Kaarten zijn online te koop én in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.
Kaarten kosten € 5,- in de voorverkoop voor bibliotheek- en CJP-leden.
Overige kaarten kosten € 7,-. Voor meer informatie en kaartverkoop kunt u terecht in alle Noord Oost Brabantse Bibliotheken op www.nobb.nl
Locatie Bibliotheek