Evenementen

Alzheimer NOB 1Dinsdag 16 maart is er in het Alzheimercafé voor mensen met dementie en hun naasten de mogelijkheid elkaar weer te ontmoeten.

Het lotgenotencontact en de uitwisseling van ervaringen met elkaar staan centraal. Uiteraard onder begeleiding van deskundige en professionele gespreksleiders.

Op deze avond worden zowel in Uden als in Veghel gelijktijdig bijeenkomsten gehouden. Er kunnen 10 gasten per locatie worden ontvangen. Er wordt gewerkt met groepjes van maximaal 5 personen. Hierbij worden voorzorgsmaatregelen, zoals gezondheidscheck aan de deur, 1,5 meter afstand en mondkapjes zolang u nog niet op uw plaats zit, in acht genomen.    

In Uden bent u welkom in MuzeRijk, Klarinetstraat 4 en in Veghel in Het Klooster, ingang aan de Franciscanessenlaan. Inloop om 18.45 uur, aanvang 19.00 uur. Vanwege de RIVM-richtlijnen is het nodig dat u zich aanmeldt voor de bijeenkomst. Dit kan bij voorkeur via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (graag met vermelding van uw telefoonnummer) of telefonisch via ONS welzijn: 088-3742525.