Evenementen

Taxatie kasteelOp zondag 8 Maart staat Kasteel Heeswijk in het teken van kunst, antiek en juwelen. In samenwerking met Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen organiseert Kasteel Heeswijk deze zondag een kunsttaxatiedag.

Het taxeren van kunst is een vak apart, want naast de signering wordt er ook gekeken naar het beeld, de conditie en ontelbare andere details van het werk. Maar dan blijft nog steeds de vraag: heeft u ergens een onontdekt pareltje in huis? Daar kunt u achter komen tijdens de Kunst & Curiosa dag bij Kasteel Heeswijk op zondag 8 Maart van 13.00 tot 17.00 uur.

Gedurende de dag kunt u aanschuiven bij een van de taxateurs van kunsthandel Art Dumay. Zij taxeren niet alleen uw schilderijen, maar ook uw beelden, antiek en ander kleingoed. Meer weten over de herkomst van uw object en de waarde ervan? Kom dan vooral langs op deze Kunst & Curiosa dag op Kasteel Heeswijk. U kunt maximaal 3 objecten laten taxeren. Entreekosten voor de taxatie zijn slechts 7,50 euro. Vooraf tickets bestellen of meer info: www.kasteelheeswijk.nl 

Parkeren: nieuwe parkeerplaats Kanaaldijk Noord, Heeswijk Dinther.