Evenementen

Fanfare Sint WillibrordKoninklijke Fanfare St. Willibrord viert 75 jaar bevrijding Bernheze met een concert van de vrijheid.

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober zal de vrijheid worden gevierd met een bijzonder concert genaamd The Proms of Liberty.

Dit concert wordt om 20.30uur uitgevoerd door de koninklijke fanfare St. Willibrord in de Heeswijkse kerk.

Aanleiding voor dit speciale concert is de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. Middels een anderhalf uur durend programma, zal niet alleen de bevrijding worden herdacht, maar zal met name de vrijheid worden gevierd en bezongen. Het thema vrijheid in al haar facetten loopt als een rode draad door dit concert heen en de daarbij geselecteerde muziek is geschikt voor jong en oud.

The Proms of Liberty kent een uniek concept. De kerk wordt omgebouwd tot een moderne concertzaal en de nieuwste technieken op het gebied van licht, geluid en beeld worden ingezet om muziek en zang te ondersteunen. Een totaalbelevenis met spectaculairste beelden die worden geprojecteerd op de gewelven van de kerk.

De kaartverkoop is gestart en de toegangsprijs in de voorverkoop bedraagt 18 euro incl. 2 consumpties te besteden bij de afterparty in café de Zwaan

Kaarten zijn te koop bij Paperpoint maar ook online te bestellen via: www.koninklijkefanfare.nl .