Evenementen

Mystical FairNog anderhalve maand en dan is het zover, dan gaat de 5de Mystical Fantasy Fair van start.
Op 12/13 en 14 juli 2019 gaan we er met z'n allen weer een heel groot feest van maken, een heel bijzonder en uniek festival waar iedereen zich thuis zal voelen en met een blij gevoel in hun hart weer naar huis zal gaan.
Dat is onze intentie dus we hopen dat we dat iedereen kunnen aanreiken.

Op vrijdag 12 juli openen we het festival om 16.00 uur. Rond 16.15 uur houden we de openingsceremonie.
Bij deze ceremonie wordt het vuur aangestoken, dat de gehele Fair zal branden en onze passie, energie, liefde, compassie, respect en interactie met elkaar zal vertegenwoordigen.
Tijdens deze ceremonie hebben we ook nog speciale gasten die ons zullen verrassen met hun aanwezigheid. Dus dat mag je eigenlijk niet missen!
Wat later op de vrijdagavond zullen we met elkaar tijdens het Feniks openingsfeest het leven vieren, het labyrinth lopen, luisteren naar onze verhalenverteller en gewoon met elkaar genieten van alles waar je als mens blij van wordt.

Zaterdag om 10 uur gaat de Fair weer open en kun je genieten van alles wat er te beleven valt. En dat is heel veel!
Zaterdagavond hebben we weer een spectaculair avondprogramma, waarin rond 20.00 uur The Sisters of The Ancient Ways een dansoptreden verzorgen ter ere van ons 5 jarig jubileum. De Fair sluit op zaterdag rond 23.00 uur.

Zondag is de Fair weer open van 10 uur tot 18 uur. Het bijzondere sluitingsritueel zal rond 18 uur plaatsvinden. Het vuur zal gedoofd worden na drie dagen intens te hebben gebrand voor iedereen die aanwezig was op de Fair.

Vanaf vandaag is op de site van de Mystical het workshopschema/programma te vinden. Hier staan alle workshops die er tot nu toe worden aangeboden.
Mocht je naar de Mystical komen en zin hebben om wat workshops te doen, dan kun je je vanaf vandaag opgeven voor de workshops die je leuk vindt om te ervaren. Je kunt dat doen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en daarin aangeven welke workshops je wilt volgen.

Ook kun je in dit programma alle artiesten en entertainment vinden die op alle drie de dagen op de Mystical aanwezig zullen zijn.
Er is ook veel te doen voor de kids dus mocht je willen komen en heb je kids, neem ze gerust mee want ze zullen zich optimaal vermaken.

Wil je nog deelnemen als deelnemer dan kun je je nog aanmelden via een mailtje. We hebben niet veel plekjes meer dus mocht je daar interesse in hebben, wacht er dan niet te lang mee.

Wil je komen als bezoeker dan kun je online je tickets reserveren en ook je overnachtingen boeken als je wilt blijven slapen.

We houden de site de komende weken elke dag up to date, dus mochten er nog deelnemers of workshops bijkomen dan kun je dat vinden op de mystical site bij het programma.

We hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten op de Mystical om samen met elkaar te genieten van alles wat er te beleven valt. Om samen met elkaar en van elkaar te genieten.

Wil je de sfeer alvast proeven, dan kun je kijken naar een filmpje van de Fair van vorig jaar.
www.facebook.com/MysticalFF
www.instagram.com/mysticalfantasyfair/
www.twitter.com/mysticalff
www.triskal.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.