Evenementen

Walking footballKBO-Dinther heeft in overleg met Avesteyn het initiatief genomen om voor alle leden van de KBO’s van Heeswijk en Dinther de mogelijkheid te bieden een balletje te trappen. Op maandagmorgen 20 augustus is het zover. Om 10.00 uur is de officiële start van KBO Walking Football HD.
Willy van der Steijn en Wilson Bosch, de voorzitters van KBO-Dinther en vv Avesteyn trappen samen af op het kunstgrasveld van vv Avesteyn. En dan kunnen de enthousiastelingen, die zich al eerder aangemeld hebben, laten zien waarom deze vorm van voetballen zo aantrekkelijk is.
 
Walking Football maakt het voor steeds meer 50-plussers mogelijk om nog eens een balletje te trappen. Gespeeld wordt op wandeltempo op een klein veldje. De spelregels van Old Stars Voetbal van de KNVB zijn daarbij leidend. Daardoor is het geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het is een leuke sport en er is al eerder een WK gehouden, waarbij Oranje, met oud-internationals als Sjaak Swart en Wim Rijsbergen, derde werd. Heeswijk-Dinther blijft niet achter.
 
Elke maandagochtend van 10.00 – 11.30 uur wordt er bij vv Avesteyn gespeeld o.l.v. Gerrit Oosterhof. Kom kijken naar de officiële aftrap. Het is zeker de moeite waard kennis te komen maken met deze nieuwe sportieve activiteit. U bent van harte welkom.