Evenementen

Kersouwe 2018Ook dit jaar zien we je graag weer in ons prachtige natuurtheater. Binnenkort start de kaartverkoop. Save the dates!
Zaterdag 24 februari: 
Start kaartverkoop van voorstellingen in mei en juni.
Zaterdag 24 maart:
Vervolg kaartverkoop van alle voorstellingen in 2018.
Kaarten kun je vanaf deze data bestellen in de ticketshop en bij Paperpoint in Heeswijk-Dinther.Nieuwsgierig naar ons programma?

Theater, concerten en cabaret

Natuurtheater de Kersouwe weet al vele jaren grote bands en bekende cabaretiers te verleiden naar het podium in de bossen van Heeswijk. En met succes, publiek en bekende artiesten en bands komen graag naar de Kersouwe.

De Kersouwe presenteert deze zomer ook weer nieuwe namen. Trots is het theater dat Ellen ten Damme haar debuut in de Hereswijkse bossen maakt. Voor de jongeren komt rapper Lil’ Kleine. Hippe Gasten gaan op vaderdag de jeugd en de ouders vermaken. De succesvolle band The Dutch Eagles en zelfs Elvis gaan we horen in de bossen deze zomer, tijdens zijn ‘comeback tour’ met o.a. Barry Hay. Ook bij het cabaret zijn er nieuwe grote namen: Veldhuis & Kemper, het Belgische Kommil Foo, Martijn Kardol en Janneke Bijl.

Herman van Veen, Brigitte Kaandorp met een grote live-band, Yuri Honing met de Berlicumse saxofoniste Eva van Grinsven in het voorprogramma en Bløf zullen voor onvergetelijke concerten in de openlucht zorgen.

Al 73 jaar lang Natuurtheater de Kersouwe biedt al 73 jaar een podium aan grote en kleine artiesten. Werden er ooit religieuze stukken ten tonele gevoerd, nu zorgen de theatergroepen van de Kersouwe voor eigentijdse voorstellingen. Jeugdtheatergroep de Kersouwe brengt dit seizoen de voorstelling De avonturen van Pinokkio. Theatergroep de Kersouwe speelt dit jaar Lucifer, een hemels stuk vol duivelse dilemma’s.

Met dit programma laat het unieke buiten theater zien dat een keur aan artiesten zich thuis voelt op de podia in de bossen van Heeswijk.

PROGRAMMA 2018