Evenementen

Willibrordcentrum 1080_1024x576De afgelopen maanden is het Willibrordcentrum in Heeswijk grondig verbouwd. Met een nieuwe, ruime entree en nieuwe foyer, alsook een verbinding tussen diverse zalen, een nieuwe toiletgroep en een groter toneel met vernieuwde Ledverlichting, zijn er nu nog meer mogelijkheden om van dit sociaal-cultureel centrum veel en veelvuldig gebruik te maken.

Hulp van vrijwilligers en sponsors

Met hulp van veel vrijwilligers werd het nieuwe Willibrordcentrum een feit. In de traditie van het Willibrordcentrum werd geen subsidie gevraagd aan de (gemeentelijke) overheid, waardoor ook dit project opnieuw een schoolvoorbeeld is van eigentijdse burgerparticipatie.

Belangrijke steun kreeg de stichting van het Oranje Fonds, Parochie Heilige Willibrordus Heeswijk, Zusters van JMJ en van een sponsor waarvan tijdens de opening de naam op bijzondere wijze bekend wordt gemaakt. Uiteraard was ook de steun van bedrijven en de belangeloze inzet van veel vrijwilligers een onmisbare schakel in de verwezenlijking van de plannen.

Opening

Op zaterdag 15 oktober 2016 om 15.00 uur verricht een lid van het college van B&W Bernheze de feestelijke opening in aanwezigheid van genodigden en zij die door persoonlijke inzet, financiële bijdragen deze enorme verbetering gerealiseerd hebben.

Programma

Na het welkomstwoord en de officiële opening, zal voorzitter John van Tartwijk aan een van de hoofdsponsors vragen de naam van de foyer te onthullen: een bijzonder moment. Daarna is er volop gelegenheid om alle ruimtes te bezichtigen. Uiteraard onder genot van gebak, een drankje en hapje!

’s Avonds zijn allen die zo hard meegewerkt hebben aan dit prachtige resultaat met hun partners uitgenodigd voor een feestelijk “dankjewel”.

Het Willibrordcentrum