Evenementen

Pater-Moeskroen-Pop-Band-2015-760x430cBZB, Pater Moeskroen, Joris Linssen & Caramaba smaakmakers op het Lieverlee Festival in De Kersouwe.Op zaterdag 25 juni is Natuurtheater De Kersouwe in Heeswijk-Dinther het toneel voor de derde editie van het Lieverlee Festival. 25 juni. Poorten open: 17.00u | Aanvang: 18.00u | Kaarten à 25,00 EUR (excl.serv.kosten) zijn te verkijgen via www.kersouwe.nl en www.lieverleefestival.nl

30-jarig jubileum Pater Moeskroen

BZB, Pater Moeskroen en Joris Linssen & Caramba zijn dit jaar de publiekstrekkers op het Lieverlee Festival. Samen met de acts: Mannen van Naam, BB’87 (oer-bezetting van de ska-grootheden Beatbusters), Heavy Hoempa en Bottles of Smoke wordt het 30-jarig jubileum van Pater Moeskroen op de derde editie van dit spraakmakende muziektheater festival groots gevierd.

Als kers op de taart zullen oud-bandleden, speciale gasten en Harmonie St. Servaes uit Dinther Pater Moeskroen ondersteunen in hun jubileum-set.

Derde editie van Lieverlee Festival De sprookjesachtige Kersouwe wordt voor de derde maal voor één dag omgedoopt in Het Land van Lieverlee en biedt een keur aan artiesten die muziektheater een eigen draai geven. Absurde acts, fijne melodieën en onvervalste feestvreugde staan centraal op deze zaterdag in juni. Kortom een lust voor oog en oor!