Evenementen

Marc PantusDinsdag 19 april geven Bariton Marc Pantus en Rudolf Jansen op piano een concert in Kasteel Heeswijk met liederen geïnspireerd op gedichten van ''Harrie Heine in Holland.Aanvang 20.00u entree €25.

 

De ultieme inspiratiebron voor liedcomponisten is toch wel de poëzie van Heinrich (‘Harry’) Heine. Bariton Marc Pantus zingt liederen die Nederlandse componisten op de gedichten van Heine maakten. Maar wat weten we eigenlijk van zijn proza? Tussendoor leest Pantus, ook een begenadigd verteller, korte stukken uit Heine’s Memoires voor. Daarin leren we Heine kennen als een even humoristisch als sarcastisch persoon. Met liederen van onder meer Alfons Diepenbrock en Richard Hol, de wonderschoon geschreven proza van Heine èn toppianist Rudolf Jansen wordt dit een onvergetelijk concert.

TOEGANGSKAARTEN, ARRANGEMENTEN EN MEER…

Klik hier voor meer informatie over Marc Pantus. Klik hier voor een voorproefje.
Entree: € 25,00; alleen toegankelijk na reservering via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor meer informatie over de concertagenda, abonnementen, arrangementen en de Stichting Kasteelconcerten Heeswijk.

+ GOOGLE CALENDAR+ EXPORTEER NAAR ICAL
GEGEVENS

Datum:
april 19
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€25