Evenementen

KersouweMet die woorden is het programma 2016 van Natuurtheater De Kersouwe te beschrijven. De voorverkoop start op zaterdag 16 april aanstaande om 10.00 uur in onze online ticketshop, bij Paperpoint in Heeswijk-Dinther en Uitpunt in Veghel. De voorverkoop voor de Vrienden van de Kersouwe start op zaterdag 9 april.

Een nieuw theaterseizoen
Ook dit seizoen kan iedere theater- en muziekliefhebber zijn hart weer ophalen. Er staan weer talloze prachtige voorstellingen op het programma. Met trots presenteren we deze zomer in de Kersouwe BLØF, Nielson, NUHR, Paul de Munnik en Youp van 't Hek. De zomer maken we compleet met een concert van Racoon, een optreden van JW Roy & Leon Verdonschot, het Dance event Roots Festival en natuurlijk het Lieverlee Festival.

Extra bijzonder dit seizoen is dat cabaretiers als Dolf Jansen, Eric Vloeimans met Big Band Licks & Brains en het nieuwste muzikale cabaretduo van Nederland Yentl en de Boer met een programma komen dat uniek voor die voorstelling in de openlucht van De Kersouwe is.

Theatergroep de Kersouwe speelt Max Havelaar, het unieke en schitterende verhaal van Multatuli. Het boek dat je niet wilde lezen, maar het stuk dat je moet zien. Oo k aan de jongste theaterliefhebbers wordt gedacht met onder andere geweldige voorstellingen als Neus van de Reus, Sneeuwwitje en de Bende van 4.

En er is nog meer!
De Kersouwe verheugt zich er op je deze zomer weer te mogen verwelkomen. Nieuwsgierig naar het hele programma? Hier zie je alle artiesten. Blijf ons volgen op social media voor de laatste updates!
Facebook
Twitter
Website
Contact
Kersouwelaan 1, 5473 TE Heeswijk-Dinther
0413 29 11 50 of 0413 29 28 84