Evenementen

2e paasdag_museumboerderijOp 28 maart,2e Paasdag barst het vanaf 11:30u van de activiteiten in- en rondom de museumboerderij. Er zijn heel veel oude buitenspelletjes, zoals: touwtje springen, stelt- en skiplank lopen; een parcours lopen op klompen; zak- en bloklopen, een competitie tussen jong- en oud;

klepelhangen; pijl- en boog en katapult maken; er is een zandbak voor de allerkleinsten; Er zijn “live” optredens van Harmonie St. Servaes en Koninklijke Fanfare St. Willibrord. Verder zijn er allerlei binnen spelletjes, verkleedpartijen enz. Je mag je eigen pizza bakken in de oude hout gestookte oven van het museum. Er zijn lekkere boerderij pannenkoeken te koop. Een echt gezellig familie uitstapje En omdat ons kinderproject: “Jet en Jan, jong in 1910” al 10 jaar met groot succes draait, is de TOEGANG voor kinderen tot en met 12 jaar gratis. Iedereen van 13 t/m 100 jaar, betaalt € 2,- entree aan de kassa.

( dit jaar, op deze dag, ondersteunt de museumboerderij het project: “Medisch werk Mumbai” van de Heeswijk- Dintherse oud huisartsen, dhr. en mevr. v.d. Bilt. De opbrengst van deze dag willen wij graag aan dit goede doel besteden).