Evenementen

26122015 ChicagoOp vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 januari staan de leerlingen van Stichting Bernrode Musical weer op de planken in Theater De Blauwe Kei te Veghel.                Vorig jaar wist de musical Legally Blonde het succes van voorgaande musicals te evenaren en trok de voorstelling drie dagen lang volle zalen.

Dit jaar hopen wij u weer een leuke avond of middag te kunnen bezorgen met onze negende productie: Chicago.

De musical vertelt het verhaal over de twee showgirls Roxie en Velma. Beiden hebben ze een moord op hun geweten, waardoor ze in de gevangenis zijn beland. Een wereld achter gesloten deuren, waar ieder voor zichzelf kiest en waar rechtvaardigheid niet bestaat. Dit geldt zeker voor de directrice van de gevangenis: Mama Morton, die er een “voor wat hoort wat”-mentaliteit op nahoudt. Afzonderlijk van elkaar strijden ze meedogenloos voor hun vrijheid en proberen ze op allerlei manieren de aandacht te trekken van de media en van de beruchte advocaat Billy Flynn. Om dit te bereiken deinzen de twee vrouwen nergens voor terug en spelen ze een gevaarlijk spel met elkaar. Wie heeft de meeste macht en passie?

Ook dit jaar wordt de musical weer begeleid door de enige echte Bernrode Schoolband: zij zullen gedurende de voorstelling zorgen voor “All that Jazz”!

Opnieuw is dit jaar weer veel energie gestoken in de productie van de musical. Al sinds april vorig jaar is een groep van 42 leerlingen van Gymnasium Bernrode hard aan het werk om ook dit jaar weer een fantastische musical op de bühne te krijgen. Zoals elk jaar wordt alles door de leerlingen zelf gedaan, tot het leiden van de productie en het financiële aspect aan toe en dat maakt de Stichting Bernrode Musical zo bijzonder.

Laat je verrassen door dit meeslepende verhaal over twee showgirls en hun strijd om aandacht en eeuwige roem en geniet van de voorstelling waar een enthousiaste en talentvolle groep leerlingen wederom hard aan heeft gewerkt! Kaarten zijn voor €11,- te koop via www.blauwekei.nl. Van elk verkocht kaartje gaat een deel naar Crohn Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland en daarnaast zal de volledige opbrengst van de garderobe worden geschonken aan dit goede doel. Tevens zijn vooraf en achteraf aan de voorstelling mogelijkheden om een donatie te doen.

Zie www.bernrodemusical.nl  voor meer informatie.