Dorpsnieuws

markHet allerlaatste cabaretprogramma van Mark van de Veerdonk voor de allerlaatste keer te zien in onze Kersouwe! Op zaterdagavond 15 juni 2024 is het zo ver. Dan speelt de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk - geboren in Heeswijk-Dinther - zijn allerallerlaatste voorstelling van zijn indrukwekkende cabaret-carrière in... onze Kersouwe!

Daar gaan we uiteraard iets speciaals van maken.Sowieso met een overdosis aan oneliners en anekdotes, en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. Sowieso twee keer 50 minuten een podiumbeest op het grote podium en daarna nog een muzikale afterparty tot in de late uurtjes. We gaan er een onvergetelijke avond van maken, die je zeker niet wilt missen.Tof als je erbij bent!
We starten de kaartverkoop voor deze avond op woensdag 20 december om 12.00 uur voor iedereen. Je kunt dan online via onze Kersouwe website kaarten bestellen (via de 'webshop' op de homepage of via de voorstellingspagina van Mark op onze site).Speciaal voor onze Vrienden van de Kersouwe is er vanaf dat moment ook een batch kaarten gereserveerd, die enkel zij kunnen bestellen.Graag tot dan!

Team Kersouwe & Mark