Dorpsnieuws

Annie Langenhuizen en Truus WagenaarsEen dubbelexpositie is tot eind november te zien in Laverhof. Annie Langenhuizen-Vissers en Truus Wagenaar hebben beiden daar schilderijen hangen en stellen zichzelf even aan je voor.

“Mijn naam is Annie Langenhuizen en ik vind het erg leuk en bijzonder dat mijn werk te bezichtigen is in Laverhof, vooral omdat mijn moeder, mevrouw Vissers, op de afdeling Elstar woont. In het verleden heb ik zelf stage gelopen en gewerkt bij Cunera. Nu mag ik schilderen, tuinieren, lezen en alles doen wat leuk is. Mijn hele leven heb ik graag geschilderd en getekend. In 1980 ben ik echt begonnen met schilderijen maken. Ik heb regelmatig cursussen gevolgd en vooral nu ik extra tijd heb, schilder ik veel, zowel thuis in mijn eigen ‘atelier’ als in de schildersgroep bij Ali en Elena.”

Met vriendelijke groet,
Annie Langenhuizen (06-45772545)

“Ik ben Truus Wagenaar en schilder met tussenpozen al ruim twintig jaar. De ene periode wat fanatieker dan de andere, maar ik ben vooral hobbyist dus ik schilder echt voor mijn eigen plezier en ontspanning. In de afgelopen jaren heb ik verschillende technieken en materialen uitgeprobeerd; tekenen, vrije expressie, aquarel, olieverf en toch weer uitgekomen bij schilderen met acrylverf. Elke vier á vijf jaar ga ik naar een andere schildersgroep om nieuwe ideeën op te doen. De laatste jaren ben ik op vrijdagmorgen in een fijn schildersgroepje bezig onder leiding van Ali en Elena. De schilderijen die nu in Laverhof hangen, zijn uit verschillende periodes. In mijn werkzaam leven heb ik in totaal 34 jaar met plezier op Cunera, Bernezorg en Laverhof gewerkt. En nu ben ik acht jaar met pensioen.”

Groet,
Truus Wagenaar (06-4371306)

Bron: Mooi Bernhezer