Dorpsnieuws

Actief BurgerschapOnder het motto HaDee – Praat Mee gaat Actief Burgerschap de straat op voor ontmoetingen en gesprekken op verschillende locaties. De inwoners van Heeswijk-Dinther gaan mensen treffen die vragen stellen en gesprekken aangaan bij de supermarkten, sportcomplexen en basisscholen.


Op een speelse afwisselde manier worden zoveel mogelijk ideeën en wensen opgehaald die gaan over de toekomst van Heeswijk-Dinther.

In het nieuwe Toekomstplan HD van Actief Burgerschap komt staan hoe ons dorp er volgens de inwoners er over 10-20 jaar uit zou moeten zien. Daar zijn de échte verhalen en dromen van de inwoners voor nodig.

De thema’s
Vanuit diverse contacten en inzendingen tot nu toe werden de belangrijkste thema’s opgehaald. Daar zullen de gesprekken ook over gaan. Deze thema’s zijn:
o Samen in HaDee – over zorg, welzijn en sociale en maatschappelijke onderwerpen
o Wonen in HaDee – over woonwensen en woonvormen
o Groen in HaDee – over natuur in en om het drop
o Werken in HaDee – over lokale bedrijvigheid
o Bereikbaar in HaDee – over hoe bereikbaar zijn we en blijven we?

HaDee – praat mee!
Nu is er weer de kans om mee te praten. Op donderdag 11 mei kom je mensen van Actief Burgerschap tegen bij de supermarkten van PLUS en Jumbo, bij basisschool Palet en bij het sportcomplex Droevendaal bij tennisvereniging, korfbal en voetbal. Grijp die gelegenheid aan en doe mee!

Toekomst Event vrijdag 16 juni op Plein 1969 en deBar
Een grote feestelijke oploop is er op 16 juni op Plein 1969 samen met, voor en in deBar. Komende tijd meer hierover.
Reageren? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.