Dorpsnieuws

aanpassing locatieHet Dorpsfeest ter gelegenheid van het 200 jarig bestaan van de Koninklijke Fanfare Sint Willibrord Heeswijk tussen 25 t/m 29 mei 2023 heeft een nieuwe feestlocatie: Stanserhorn aan de Heibloemsedijk in Heeswijk-Dinther.


Zowel Kasteel Heeswijk als het Brabants Landschap hebben onlangs te kennen gegeven dat het programma van het Dorpsfeest een te grote impact op de omgeving heeft.
Het programma van het Dorpsfeest is voor alle doelgroepen, voor alle leeftijden en vooral voor elk wat wils. De aanpassingen aan het programma die nodig waren om de impact te beperken, zouden de sfeer en het feestgevoel te zeer inperken.
Dankzij de medewerking van Stanserhorn die de Koninklijke een warm hart toedraagt, is een supermooie vervangende locatie gevonden. Het terrein waar ook de Solexrace plaatsvindt is een uitgelezen plek om het Dorpsfeest op een fantastische manier vorm te geven.
De Koninklijke Fanfare Sint Willibrord nodigt iedereen van harte uit om van 25 t/m 29 mei 2023 te komen genieten van het vijfdaagse muziekfestijn bij Stanserhorn.

Voor meer informatie zie www.koninklijkefanfare.nl