Dorpsnieuws

beeld zoektocht nieuwe burgemeester.400x250Bernheze is op zoek naar een nieuwe burgemeester. Als inwoner kun je de gemeenteraad een handje helpen. Daarvoor hebben wij een vragenlijst gemaakt. Wij zijn benieuwd hoe jouw ideale burgemeester eruitziet. Denk je mee?

Vragenlijst
De vragenlijst is vanaf vrijdag 14 april 2023 online beschikbaar via www.MijnBurgemeesterBernheze.nl.  Het invullen duurt ongeveer 5 minuten. Je kunt de vragen ook telefonisch beantwoorden via 0800 - 757 57 55. Dit nummer is elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

De vragenlijst sluit op maandag 24 april 2023 om 9.00 uur. Jouw antwoorden en die van andere inwoners worden vervolgens gebruikt als inbreng voor het gewenste profiel van de nieuwe burgemeester. Deelname is anoniem.

Op de hoogte blijven
Vul je de vragenlijst in? Geef dan ook aan of je op de hoogte gehouden wilt worden van de resultaten. Wij vertellen graag meer over de zoektocht naar onze nieuwe burgemeester.

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie over de procedure ook eens de infographic ‘In 14 stappen burgemeester’. Die geeft een overzicht van de belangrijkste stappen.

 Bron:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.