Dorpsnieuws

fanfare april 2023Zondag16 april organiseert Muziek-vereniging Servaes een Jubilarissen- en vriendenconcert. Met dit concert wil Harmonie Sint Servaes haar waardering uitdrukken voor de belangrijke bijdrage die de vrienden leveren voor de vereniging. Met hun bijdrage ondersteunen zij het in stand houden van onze harmonie en het bevorderen van ons functioneren.

Het concert belooft een gezellig concert met een divers programma te worden. Tijdens dit concert speelt het harmonieorkest onder leiding van Hans van der Velden een afwisselend programma. Laat je verrassen door het muzikale aanbod van Harmonie Sint Servaes.

Tevens worden tijdens dit concert de jubilarissen van onze Muziekvereniging gehuldigd met hun jubileum. Dit jaar huldigt de vereniging Inge Sperber met haar 25-jarige jubileum, Arian Deckers met zijn 40-jarige jubileum, en Marianne van Beekveld en Kees ven der Sangen met hun 50-jarige jubileum. Deze laatsten zullen beiden de titel ‘Erelid’ ontvangen.

Je bent van harte uitgenodigd het  ‘Jubilarissen- en vriendenconcert’ bij te wonen. Naast alle vrienden hoopt Harmonie Sint Servaes natuurlijk ook vele andere belangstellenden te mogen begroeten.

 Iedereen is vanaf 13.30 uur welkom in De Muziekfabriek, het verenigingsgebouw van Harmonie Sint Servaes aan de Abdijstraat 53 in Heeswijk-Dinther. Het concert begint om 14.00 uur. De toegang is gratis.

Wil je meer weten over Harmonie Sint Servaes en/of wil je vriend of sponsor worden, bezoek dan onze website www.muziekverenigingservaes.nl  of neem contact op met de vereniging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..