Dorpsnieuws

Qmusic the party De Koninklijke Fanfare St. Willibrord Heeswijk bestaat dit jaar 200 jaar en organiseert daarom een groots dorpsfeest in de moestuin van kasteel Heeswijk tussen 25 en 29 mei. Met een feel-good-dienstenveiling - Vinyl45 Dames met Dorst, Q Music the Party – MarcoV – Hard2Get - RUM –Palemiger Spatzen – Mark v.d. Veerdonk en

natuurlijk de slagwerkgroep en fanfare zelf belooft het een historisch feest te worden.

De komende tijd verschijnt regelmatig informatie over dit bijzondere feest dat we in samenwerking met Daan van Zoggel catering organiseren.
Info and tickets:  https://www.koninklijkefanfare.nl/

Vandaag aflevering 2.

Q Music the party: thema fout!

Vrijdag 26 mei is muzikale avond die speciaal genoemd mag worden met een waar iedereen nog lang over zal napraten en nagenieten. Het programma is extra aantrekkelijk gemaakt voor jongeren in Heeswijk en verre omstreken. Als jubilerende fanfare vinden wij het van belang zoveel mogelijk leeftijdsgroepen te bereiken met muziek. Is het niet met muziek maken, dan is het wel met het genieten van muziek. Het vrijdagprogramma is bij uitstek hiervoor bedoeld

Het muzikale festijn start om 16.00 uur met de vrijdagmiddagborrel op stand, in de bijzondere entourage van kasteel Heeswijk met lekkere muziek van DJ Vince Smix en VIB Brassband. De toeganghiervoor is gratis.

Om 20 uur start Q Music the party – thema fout. Kaarten hiervoor zijn vanaf 8 april online te koop via de www.koninklijkefanfare.nl  en kosten €15 (excl. € 1 reserveringskosten).
Tijdens Q Music the party treden een aantal lokale toppers op. De Bokken & het Bukske laten van zich horen. Dit onvolprezen trio kennen we vooral van carnaval maar zal speciaal voor deze avond ook nieuw repertoire brengen.
Bovendien verzorgen De Fancy Gents ook een optreden deze avond. Hun
muziek hoor je niet vaak, maar ken je wel. Dat alles in een jasje van heerlijke meerstemmigheid. 

En als klapper wordt de avond na 00.00 uur knallend muzikaal afgesloten door niemand minder dan Marco V. Onze lokale trots wiens roemreikt tot ver over de grens. Speciaal voor deze gelegenheid pakt hij uit met een ronkende afterparty.

Kort programmaoverzicht van 26 meiQ Music the party: thema fout!
16:00 – 18:00 | DJ Vince Smix
18:00 – 18:45 | VIB Brassband
18:45 – 20:00 | DJ Vince Smix
20:00 – 00:00 | Q Music the Party met De Bokken &het Bukske en de Fancy Gents
00:00 – 01:00 | Marco V

Met vriendelijke groeten,
Jos Nijssen