Dorpsnieuws

ontmoeingstuinBijna klaar voor de lente, en het is bijna lente. Het seizoen waarin alles weer gaat groeien en bloeien. Ontmoetingstuin Servaes weet dit als geen ander. Aanstaande zaterdag, 11 maart, tijdens NL Doet, is je hulp van harte welkom om de tuin klaar te maken voor het nieuwe tuinseizoen. Van 9.00 u tot 15.00 u wordt de tuin klaar gemaakt voor de lente. Voor een lunch wordt gezorgd.

Het hele jaar door zijn vele vrijwilligers druk in de Ontmoetingstuin met tuinieren. Tijdens NL Doet wordt vooral de infrastructuur weer op orde gemaakt. Door het vervangen van verouderde palen van de druiven, leibomen en kleinfruit. Het zetten van nieuwe kiwiplanten bij de pergola. Het plaatsen van een klimrek bij de zandbak en het plaatsen van borden die je naar de tuin leiden, waardoor de zichtbaarheid van de tuin groter wordt.

De vrijwilligers van Ontmoetingstuin Servaes hopen zoveel mogelijk werkzaamheden af te kunnen ronden zodat de tuin weer klaar is voor het nieuwe seizoen. Heb je zin om mee te doen? Kom dan zaterdag om 9.00 u naar Ontmoetingstuin Servaes, achter Cultureel Centrum Servaes in Dinther.

Om je aan te melden en voor vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..