Dorpsnieuws

ccServaesDit nieuwe jaar 2023 wil het cultureel centrum graag iedereen uitnodigen om vrijblijvend binnen te lopen in Servaes: een gemeenschapshuis waar iedere dorpsbewoner van harte welkom is. Vele inwoners kennen CC Servaes doordat zij deelnemen aan de diverse activiteiten zoals die georganiseerd worden door verenigingen ( zoals b.v. de KBO).

Daarnaast zijn er veel inwoners, jong en oud, die nog geen kennis gemaakt hebben met CC Servaes. Graag wil CC Servaes ook deze mensen uitnodigen om kennis te maken met dit gemeenschapshuis en hen gelegenheid bieden om elkaar te ontmoeten.

Elke woensdagochtend en vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur kunt u vrijblijvend binnenlopen voor een gratis kopje koffie of thee en een praatje of gewoon even voor de gezelligheid ( en wellicht ook voor de warmte in deze tijd van het jaar). Onze vrijwilligers zullen je welkom heten en koffie/thee aanbieden.  CC Servaes vindt je direct naast de kerk van Dinther. Wij hopen dat velen de weg naar dit gemeenschapshuis vinden. 

Je bent van harte welkom! Neem je buurvrouw of buurman mee, je ouders of je kinderen. Iedereen is welkom.
Heb je nog vragen: je kunt deze sturen per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon ( 06. 20216398 Tonny v.d. Ven)