Dorpsnieuws

e4111bee 369a 4628 9e99 30657d71d2fa thumb840Met deze wandeling ga je verhalen horen die zich midden in dit gebied hebben afgespeeld. Allemaal unieke verhalen. Waar gebeurd en ook met een enorme impact op de Nederlandse samenleving. Casper heeft in Heeswijk-Dinther een Inspiratiemuseum waar hij ook zijn verhalen vertelt en rondleidingen geeft.

Casper: “Omdat veel mensen vaak wandelen of alleen thuis zijn, leek het mij een goed idee om Verhalenwandelingen te organiseren.

Het is een enorm leuke en interessante beleving van het beekdal de Aa.

Zo neem je op een gezellige manier een stukje lokale geschiedenis mee. En je gaat voor altijd anders naar dit landschap kijken. Juist in deze Corona tijd wordt er veel gewandeld en is dit een leuke afwisseling. Daarom doe ik dit. En ik dacht, het is weer iets nieuws!”

Hoe gaat het in zijn werk?
Een vertelwandeling is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Meerdere personen kan, maar wel uit de zelfde ‘bubbel’. Een vertelwandeling duurt ongeveer een 1½ uur. Alle dagen in de week en alle tijden overdag zijn mogelijk. De kosten voor deze wandeling bepaal je zelf achteraf. Vond je er niets aan, dan betaal je niets. Vond je het de moeite waard dan is het een bedrag naar jouw keuze.

Voor meer informatie:  http://www.inspiratiemuseum.nl/ Tot gauw!

Inspiratiemuseum
Zandkant 7 B
5473 TA Heeswijk-Dinther