Dorpsnieuws

LourdesGaat u mee naar Lourdes? Aanmelding 7-daagse bedevaart 2022 per vliegtuig vanuit Augustinusparochie geopend. Heeswijk-Dinther/Loosbroek - Nu corona voorbij lijkt, zal er in 2022 weer een Lourdesbedevaart worden georganiseerd vanuit de Parochie Heilige Augustinus.

Ervaren hotel- en reisleider Helma Jansen uit Berlicum zal samen met pastoraalwerker Lonneke van Vessem deze bedevaart van maandag 12 september tot en met zondag 18 september 2022 begeleiden. De reis gaat dit jaar per vliegtuig. Iedereen kan mee: jong of oud(er), ziek of gezond, gelovig of niet gelovig.

Wie ooit in Lourdes is geweest, zal het beamen: “Het is een gevoel dat niet in woorden is uit te drukken. Soms lijkt het alsof de hemel de aarde raakt. Je moet het zelf meemaken!”

Een bus vanuit Berlicum zal zondag 12 september vroeg in de ochtend de bedevaartgangers naar Eindhoven Airport brengen. Vandaar wordt de de reis vervolgd naar vliegveld Tarbes-Lourdes in Zuid-Frankrijk. Verblijf in Lourdes is in een 3*hotel op basis van volpension.

Op www.christoffelreizen.nl  vindt je meer informatie over deze bedevaart en kunt u deze vanaf nu al boeken onder reisnummer: CR220104 Parochie Heilige Augustinus. Aanmelding en meer informatie kan ook bij de contactpersoon vanuit de Augustinusparochie: Helma Jansen, voor haar wordt het de organisatie van de 9e Lourdesbedevaart. 06 30 72 53 02, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.