Dorpsnieuws

museumboerderijOnze eeuwenoude Meierijse boerderij aan de Meerstraat 28 in Heeswijk-Dinther viert de lente op maandag 18 april (Tweede Paasdag). Tussen 11 en 4, gratis entree voor jong en oud. Voor 2 euro kunnen kinderen een “Activiteitenkaart” kopen, waarmee ze aan maar liefst 12 activiteiten mogen mee doen.

Ritjes op een pony, veel ouderwetse spelletjes, een “heilig boontje” planten, op de foto met de oude boer- en boerin, wegen op een antieke bascule (=weegschaal), een pijl- en boog maken, creativiteit met atelier “De Streepen” en nog veel meer. “Moes en Tuin” is aanwezig met een heleboel voorjaarsplantjes en zaden. De boerderij, weer prachtig opgeknapt, laat jou zien, hoe er honderd jaar geleden in onze streken geleefd werd. De hele dag door bakken onze bakkers, bij het gezellige terras, lekkere Brabantse worstenbroodjes en boerenpannenkoeken.

Er is een braderie/ antiekmarkt en een verkooppunt voor onze lekkere- en unieke, zelf gemaakte boerderij-producten. Voor een gezellig uitstapje kom je op Tweede Paasdag naar de Meierijsche Museumboerderij, het museum van de verhalen ! Nog meer weten ? Kijk dan op www.museumboerderij.nl