Dorpsnieuws

boek en babbelLaat je door bibliothecaris Desiree de Rooij bijpraten over de nieuwste boeken. Deze editie samen met onze bibliothecaris Rianne Vermeulen die Boek & Babbel van Desiree gaat overnemen. 'Boek & Babbel' is op vrijdag 29 april om 10.30u in Bibliotheek Heeswijk-Dinther.

Nieuwe boeken
Uit het enorme aanbod boeken, selecteren Desiree en Rianne de titels die nu interessant zijn. Dat kunnen nieuwe boeken zijn, maar ook boeken die al wat ouder zijn maar goed passen bij de actualiteit. Tijdens Boek & Babbel vertellen Desiree en Rianne wat over de inhoud en waarom het boek de moeite waard is. Zo ben je weer helemaal op de hoogte.

Boek en Babbel geschiedenis
De allereerste Boek & Babbel door bibliothecaris Desiree was op 15 oktober 2015 in Heesch. In het begin waren bijeenkomsten elke maand en al snel werden ook in Heeswijk-Dinther en Nistelrode bijeenkomsten gepland. De laatste jaren 3 a 4 x per jaar in de drie de vestigingen van Bernheze.
Desiree heeft per 1 januari 2022 gebruik gemaakt van haar welverdiende pensioen maar wil nog graag als afscheid voor iedereen een 'Boek en Babbel' presenteren. Rianne Vermeulen gaat dit van haar overnemen.