Dorpsnieuws

download 38Hoge energierekening en een laag inkomen? Gemeente Bernheze stelt 100 energieadviezen en -tegoedbonnen beschikbaar.Afgelopen maanden zijn de energieprijzen fors gestegen. Steeds meer inwoners krijgen hierdoor te maken met een hogere energierekening. De gemeente Bernheze vindt het belangrijk om haar inwoners te ondersteunen

en is daarom in samenwerking met lokale energiecoöperatie BECO en energieadviesbureau Groene Groei het project ‘Aan de slag met positieve energie’ gestart.

Het project richt zich op huiseigenaren met energielabel D tot en met G, die een lager inkomen hebben. Het doel is om deze huiseigenaren de hand te reiken en hen inzicht te geven in hun energieverbruik. Een onderdeel hiervan is dat de eerste 100 huiseigenaren die zich aanmelden, een persoonlijk energieadvies én een tegoedbon van € 195,- ontvangen. Deze bon is te besteden bij de KARWEI in Heesch. Met deze bon kunnen de huiseigenaren kleine energiebesparende maatregelen aan hun huis uitvoeren. Denk hierbij aan tochtstrippen of het plakken van radiatorfolie.

Wilt u meedoen? Meld u aan via www.brabantwoontslim.nl/scanbernheze  en bespaar direct.