Dorpsnieuws

D66 BernhezeD66 Bernheze heeft besloten om niet deel te nemen aan de Gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar maart. Dit is in de Algemene Ledenvergadering van vrijdag 17 september besloten.Grootste issue is de juiste verdeling in tijd tussen privé, werk en de gemeentepolitiek. Hiermee kwamen steeds meer leden in de knel en daarom hebben we uiteindelijk deze beslissing gemaakt.

Natuurlijk met pijn in het hart. We hebben de laatste 8 jaar met passie en inzet deelgenomen aan de gemeentepolitiek in Bernheze. Eerst 4 jaar in de coalitie, nu bijna 4 jaar in de oppositie.

Dat gaat alleen als je er met velen heel veel tijd en prioriteit in kunt stoppen. Juist omdat het raadswerk steeds meer tijd vraagt. Die inzet en energie bleek niet meer voldoende voorradig. En we gaan het niet een beetje doen. Daar vinden we de gemeentelijke politiek te belangrijk voor.

Uiteraard maken we deze periode op een goede en constructieve manier af. Zoals u van ons gewend bent. Maar daarna verdwijnen we uit beeld, al blijven we natuurlijk op de achtergrond de Bernhezer politiek geïnteresseerd volgen.

Met grote dank aan alle inwoners van Bernheze die eerder hun stem uitbrachten op D66-Bernheze

Rob van Herpen, fractievoorzitter D66 Bernheze