Dorpsnieuws

goede doelen weekVele handen maken licht werk! Het loopplan is gemaakt, wijken zijn uitgezet en de stapels groene emmertjes met enveloppen zijn rondgebracht naar de collectanten. Geweldig dat we ook zoveel hulp hebben gekregen met het vullen van de enveloppen met de collectebrieven. De cliënten van “Dagbesteding Uniek” van “Dichterbij” in Schijndel hebben met enorm veel plezier de brieven gevouwen.


Ook “Dagbesteding Laverhof” in Heeswijk heeft ons veel werk uit handen genomen.

Deze envelop ontvangt u deze week van onze collectanten, of vindt u in de brievenbus indien u niet thuis was. Voor zestien deelnemende fondsen komen we één keer bij u aan de deur, u vindt ze allemaal op de invulstaat die samen met de informatiebrief in de envelop zit. Dat deze gezamenlijke collecte van deze fondsen bij de inwoners van Heeswijk-Dinther steeds meer vertrouwd begint te raken, blijkt wel uit de opbrengst van de collecte van afgelopen jaar. Door de Covid maatregelen was deze helemaal anders van opzet en toch heeft u alle deelnemende Goede Doelen ruimhartig gesteund.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om online te doneren: scan de QR code met uw smartphone, en op de nieuwe website www.goededoelenheeswijkdinther.nl kunt u in een veilige omgeving uw donatie overmaken.

Volgende week van 20 t/m 23 september zullen de collectanten de envelop weer bij u ophalen,
zorgt u dat deze voor hen klaar ligt?

www.goededoelenheeswijkdinther.nl doneernu 1

Vele handen maken licht werkIn Heeswijk-Dinther laten we zien dat we wat voor elkaar over hebben.
Samen werken aan een mooie collecte opbrengst voor al deze 16 Goede Doelen,
we danken u daar heel hartelijk voor!