Dorpsnieuws

BiebNet als tijdens de lockdown in het voorjaar, gaan medewerkers van de Bibliotheek weer verrassingstassen thuisbezorgen bij Bibliotheekleden. Ook gereserveerde boeken worden thuisbezorgd.

Wat is een verrassingstas?

Er zijn verrassingstassen voor volwassenen, kinderen en jongeren. In elke tas zitten vier boeken die Bibliotheekmedewerkers uitkiezen.

Volwassenen kunnen kiezen uit verschillende genres: Romantisch, Literatuur, Spannend en Waargebeurd.

Voor de kinder- en jongerentassen zijn er verschillende leeftijdsgroepen.

Bestel een verrassingstas

Bibliotheekleden kunnen gratis een verrassingstas bestellen door te mailen naar de Bibliotheek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vermeld in de mail je pasnummer (dat staat op je biebpas), je adres en telefoonnummer en welke soort tas je wilt of voor welke leeftijd.

De tas wordt dan zo snel mogelijk thuisbezorgd. Er worden tassen bezorgd op maandag, woensdag en vrijdag.

Boeken reserveren

Je kunt vanuit huis ook boeken reserveren via de website: www.nobb.nl. Deze boeken worden dan ook bij je thuisbezorgd. Een medewerker van de Bibliotheek neemt contact op om af te stemmen wanneer de boeken bezorgd worden.

 Geen boeken inleveren, maar ook geen boete

Boeken die je nog thuis hebt en de boeken van de verrassingstas, kun je niet inleveren tijdens de sluiting van de Bibliotheek. Totdat de Bibliotheken weer open mogen, is er een boetevrije periode.