Dorpsnieuws

Kersouwe(uitgezonderd Danny Vera en Ilse de Lange)               We starten de kaartverkoop voor nagenoeg alle voorstellingen op in de vroege zaterdagochtend. Vanaf circa 8:00 uur kun je - uitsluitend via onze websitewww.kersouwe.nl - kaarten bestellen voor alle voorstellingen; uitgezonderd Danny Vera en Ilse DeLange.


Voor deze twee voorstellingen geldt een ander verkoopstartmoment (zie hieronder). In goed overleg met Paperpoint is besloten om dit weekend - in verband met corona - GEEN kaartverkoop in de winkel te houden. 

KAARTVERKOOP DANNY VERA EN ILSE DELANGE
ZATERDAG 14 MAART VANAF CIRCA 10:00 UUR

 Let op: kaarten voor de populaire voorstellingen van Danny Vera en IlseDeLange zijn vanaf circa 10:00 uur (uitsluitend online) te bestellen. We verwachten dat er veel belangstelling is voor deze artiesten, en dat bezoekers op onze website in een 'wachtrij' terecht komen. Deze wachtrij werkt volgens het principe 'wie het eerst komt, het eerst maalt' en we hebben ongetwijfeld niet genoeg kaarten beschikbaar om iedereen blij te maken ;).Tip: Wil je (alleen) kaarten bestellen voor andere voorstellingen dan deze twee, dan is het aan te raden om dat niet tussen half 10 en 11 uur in de ochtend te doen. Je loopt dan het risico dat je onnodig in een wachtrij terecht komt. Voor het optreden van Danny Vera en IlseDeLange geldt een beperking van maximaal twee kaarten per aankoop, en voor Maan en De Dijk een beperking van maximaal vier kaarten per aankoop. 
GROEPSKORTING BIJ 2 TRIBUTEVOORSTELLINGENVoor de voorstellingen Dubbeltribute: Janis Joplin & CCR (4 september) en Queen Tribute Avond (19 september) geldt een groepskorting van 8 euro bij elk 4e kaartje. Vul bij het afrekenen in de webshop de code '4tributes' in om van deze korting gebruik te maken. Veel succes met bestellen en graag tot ziens in ons theater!

Je kunt online kaarten bestellen via onze website https://kersouwe.nl/. Via de online AGENDA vind je ons programma.
Hartelijke groet,
Natuurtheater De Kersouwe