Dorpsnieuws

Joost(Ge)Woon als een goede buurman

Donderdag 5 maart was het zover. De première van het nieuwe koersplan van Woonstichting JOOST: (ge)Woon als een goede buurman. Want dat is wat JOOST wil zijn voor haar bewoners. Een goede buurman, die dichtbij is, luistert, meedenkt en een handje helpt waar nodig.

Voor de première bijeenkomst waren bewonerscommissies, partijen uit de zorg, welzijn en vastgoed en collega's van JOOST uitgenodigd. Bijna 125 gasten werden ontvangen in Perron-3 in Rosmalen voor een inspirerende en energieke aftrap. Onder leiding van dagvoorzitter Imke van Gaal, namen de medewerkers van JOOST die nauw bij de totstandkoming van het Koersplan waren betrokken, het publiek middels interviews en pitches mee op reis. Hoe is JOOST tot deze plannen gekomen en hoe ziet de wereld er wat JOOST betreft over vier jaar uit?

Het belang van een goede buurman
Tijdens de bijeenkomst vertelde Wim Daniëls, auteur van onze andere Het Dorp, ook over het belang van een goede buurman. Die 'er gewoon is' als je hem nodig hebt. Die op tijd doorheeft als er iets mis dreigt te gaan. Oog hebben voor elkaar. Dat is ook de visie van JOOST die is terug te vinden in het nieuwe Koersplan. "We moeten het samen doen."

Meer weten over het nieuwe Koersplan van Woonstichting JOOST? Ga dan naar de website www.wonenbijJOOST.nl 

Hier vindt u ook een korte animatie. En een video impressie van 5 maart. Of loop gerust eens bij JOOST binnen. (ge)Woon als een goede buurman.

https://www.wonenbijjoost.nl/een-nieuwe-start-een-nieuwe-koers-gewoon-als-een-goede-buurman/