Dorpsnieuws

gemeente bernheze tonIn december 2019 verschijnt de nieuwe gemeentegids van de gemeente Bernheze, natuurlijk met foto’s uit de gemeente. Daarom organiseren we een fotowedstrijd. Heeft u een mooie plek of een leuk evenement in onze gemeente gefotografeerd? Stuur de foto dan voor 24 augustus 2019 naar ons op en maak kans op een prijs. 

Meedoen
Stuur maximaal twee digitale foto’s (JPG-formaat, minimaal 300 dpi of 1,2 MB) voor 24 augustus 2019 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet duidelijk de gefotografeerde locatie en de naam, adresgegevens en telefoonnummer van de fotograaf in uw e-mail.

Als u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, hou dan rekening met het volgende.
De foto’s moeten genomen zijn in deze gemeente en/of moeten herkenbaar zijn voor de Bernhezer samenleving. Het kan een gebouw zijn, een mooi plekje of een leuk evenement.. Alleen inwoners van de gemeente Bernheze kunnen meedoen aan de fotowedstrijd.Medewerkers van de gemeente zijn uitgesloten van deelname.
Per persoon mag u maximaal 2 foto’s inzenden.
U moet de foto’s digitaal via e-mail aanleveren, in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.

De gemeente Bernheze kan de foto’s gebruiken voor andere doeleinden. Als u aan de fotowedstrijd meedoet, geeft u toestemming voor het rechtenvrij gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, social media, of nieuwsbrieven.
Hou rekening met de regels van privacy (zie hieronder)
Privacy
U kunt foto’s van personen in de openbare ruimte inzenden, als u bijvoorbeeld foto’s maakt van een evenement. Voorwaarde is dat het evenement leidend is en niet iemand alleen in beeld is. Als een foto van personen wilt insturen, vraag dan van tevoren of ze het daarmee eens zijn. Voor minderjarigen is de toestemming van een van de ouders nodig. We ontvangen graag bij uw foto een schriftelijke, ondertekende verklaring waarin de gefotografeerde toestemming geeft voor gebruik van de foto. Zonder deze toestemming kunnen we de foto helaas niet gebruiken.

Prijzen
De mooiste foto's winnen een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats).

Meer nieuws