Dorpsnieuws

Muziekvereniging ServaesDeze week valt bij alle inwoners van de kern Dinther een envelop van
Muziekvereniging Servaes op de mat. Het betreft een envelop voor de jaarlijkse
donateursactie, waarbij je Servaes voor twee kunt laten tellen, Servaes de vijf kunt geven of Servaes een tien kunt laten verdienen.

Met deze ludieke actie vraagt Muziekvereniging Servaes om uw financiële steun. Het in stand houden van onze muziekvereniging en het behoud van cultuur in de kern Dinther, kan enkel met uw steun. Volgende week – in de week van 24 juni – komen de leden van Muziekvereniging Servaes weer langs de deuren om de enveloppen op te halen. Wij zijn u op voorhand dankbaar voor uw onmisbare, zeer gewaardeerde bijdrage.
 
Vrienden van Servaes
Indien u Muziekvereniging Servaes een warm hart toedraagt, kunt u ons ook structureel financieel steunen door lid te worden bij Stichting Vrienden van Servaes. Vrienden van Servaes betalen een jaarlijkse bijdrage van € 45,00 maar genieten daarentegen ook van enkele privileges. Neem gerust contact met ons op als u Vriend van Servaes wilt worden of meer informatie wenst (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Zomeravondconcert
Bij deze nodigen wij u ook uit om op zondag 30 juni a.s. het jaarlijkse Zomeravondconcert,een compleet optreden van muzikanten en slagwerkers van Muziekvereniging Servaes,bij te wonen.
Het concert vindt plaats in de tuin van de Abdij van Berne, tussen De Muziekfabriek en de abdijgebouwen (Abdijstraat 53 in Heeswijk-Dinther) en begint om 19.00 uur. De entree is gratis en iedereen is van harte uitgenodigd om te komen luisteren.