Dorpsnieuws

thumbnail jeugdproductie afbeelding websiteVoor de nieuwste productie van de Jeugdtheatergroep Kersouwe: De Club van Lelijke kinderen (naar het boek van Koos Meinderts) zoekt het productieteam een aantal kind-figuranten in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Lelijk met een knipoog, want we zoeken gewoon leuke spontane kinderen die het supertof vinden om met ons theater te maken!
Figurant zijn bied je de kans om mee te spelen in een echte theaterproductie in één van de mooiste openluchttheaters in Nederland. Onder begeleiding van een professionele regisseur oefen je de scènes waarin je meespeelt en werk je samen met de rest van de acteurs aan een prachtige voorstelling. Ook is er voor de kind-figuranten een coördinator aanwezig, die het aanspreekpunt zal zijn voor zowel kinderen als ouders.
 
Vrijwillig maar niet Vrijblijvend
Figureren in De Club van Lelijke Kinderen is vrijwillig en er zijn geen kosten aan verbonden. Als je mee wilt doen, vinden we dat hartstikke leuk! Weet het wel zeker, we rekenen er namelijk op dat je aanwezig bent bij zowel onderstaande repetities als alle voorstellingen. Kijk dus goed in je agenda (of de gezamenlijke kalender) of je bij onderstaande data aanwezig kan zijn.
 
Het verhaal van De Club van Lelijke Kinderen:
Op een kwade dag gaf generaal Isimo het bevel om alle lelijke kinderen op te pakken. Iedereen praatte erover, maar er gebeurde niets. Het gewone leven ging verder en de mensen begonnen het bevel te vergeten. Tot op een dag Paul met een vreemd verhaal thuiskwam.
Een fotograaf had van het dak van de school een foto van alle leerlingen genomen.
Zijn zus wist te vertellen dat een aantal kinderen op de foto met stift waren omcirkeld.
Een paar dagen later reed er een bus het schoolplein op en alleen de omcirkelde kinderen mochten mee om een uitstapje te maken.
En daarmee begon voor Paul een groot avontuur.
Eenmalige deelname
Als je mee wil spelen bij deze productie is dat alleen dit jaar tijdens De Club van Lelijke Kinderen. De acteurs van de jeugdtheatergroep hebben een leeftijd van 13 tot 90 jaar. Als je oud genoeg bent, kan je altijd aan de productieleider laten weten dat je het leuk zou vinden om deel te worden van de vaste kern acteurs.
Vind je het nu al leuk en kan je niet wachten om deel te nemen aan deze coole productie?
Overleg dan even met je ouders en laat daarna je gegevens achter in het online formulier [ KLIK HIER ] 
Dan nemen we snel contact met je op!
DATA REPETITIES EN OPTREDENS
Dinsdag 7-mei 19.00-20.30u Repetitie |Kersouwe
Dinsdag 14-mei 19.00-20.30u Repetitie |Kersouwe
Dinsdag 21-mei 19.00-20.30u Repetitie |Kersouwe
Zondag 2-jun 13.30-16.00u Repetitie |Kersouwe
Dinsdag 25-jun Tijd n.t.b. Generale Repetitie | Kersouwe
Woensdag 26-jun 15:00u Première | Kersouwe
Zondag 30-jun 15:00u Jubileumviering | Kersouwe
Woensdag 3-jul 15:00u Kersouwe
Zaterdag 6-jul 19:00u Kersouwe
Zondag 7-jul n.t.b. Overloon
Woensdag 10-jul 15:00u Kersouwe
Donderdag 11-jul 15:00u Mariahout
Zaterdag 13-jul 19:00u Slotvoorstelling | Kersouwe