Dorpsnieuws

Luc Eekhout en Wethouder van BoekelOp woensdag 12 december ondertekenden Luc Eekhout, directeur Kasteel Heeswijk, wethouder Peter van Boekel van Gemeente Bernheze en Heleen Huisjes, directeur Visit Brabant, in het kasteel een partnerovereenkomst, waarmee Kasteel Heeswijk aansluit bij de Brabantse Trade-alliantie.
Deze overeenkomst bekrachtigt de samenwerking om Brabant en Kasteel Heeswijk bij de internationale traveltrade-markt op het netvlies te krijgen als aantrekkelijke toeristische bestemming.
 
De Brabantse Trade-alliantie is een samenwerkingsverband tussen de belangrijkste Brabantse topattractoren in samenwerking met VisitBrabant.
 
Partners zijn De Efteling, Eindhoven365, de gemeente ’s-Hertogenbosch, gemeente Breda, gemeente Tilburg, Het Noordbrabants Museum, Van Gogh Brabant, Libéma (Beekse Bergen) en Heusdens Buro voor Toerisme.
Kasteel Heeswijk sluit aan als eerste zogenaamde ‘Talent Partner’. Talent Partners vormen een belangrijke aanvulling op de topattractoren binnen de thematische benadering van Visit Brabant ( https://www.visitbrabant.com/nl ) richting deze traveltrade-markt.