Dorpsnieuws

Fanfare 1Koninklijke Fanfare St. Willibrord Heeswijk is als oudste Brabantse Fanfare trots op haar leden en vrienden. Om die reden worden de vrienden en leden die jarenlang hun energie en muzikale talenten inzetten voor de vereniging in het zonnetje gezet.Op 21 oktober worden opnieuw muzikanten geƫerd tijdens het vrienden- en jubilarissenconcert.

Op deze zondag geven de slagwerkgroep en het fanfarekorps, o.l.v. respectievelijk Wim van Zutphen en Hans Thijssen, een spetterend concert. Tijdens het concert worden maar liefst negen muzikanten in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange inzet. 60 jaar: Harrie de Bie, Gerrie v.d. Broek en Martien Langenhuijsen 50 jaar: Rien v.d. Akker en Mea v.d. Doelen - Jacobs. 12,5 jaar: Fenna Nijssen, Mike v. Uden, Stijn Verhoeven en Tom v. Zutphen.

Bovendien neemt Gerrit v.d. Putte officieel afscheid als voorzitter van Stichting Vrienden.

De Stichting is jarenlang op de achtergrond actief om sponsoren te zoeken en ondersteunt meerdere malen per jaar de fanfare als grote investeringen gedaan moeten worden. Gerrit v.d. Putte heeft als voorzitter daar jarenlang sturing aan gegeven.

Het concert start om 11.00 uur in de aula van CC Bernrode en de toegang is gratis.