Dorpsnieuws

Week van de valpreventie2017In de week van 1 t/m 7 oktober is het landelijke valpreventieweek. Ook bij Laverhof besteden we hier aandacht aan. Doordat ouderen langer thuis blijven wonen, stijgt het risico op vallen.
We organiseren een bijeenkomst om u te informeren op het gebied van valpreventie. Dit doen we door middel van een DobbelFIT-spel, waarbij u uitleg krijgt, maar zelf ook actief bezig bent.
U bent van harte welkom op donderdagmiddag 4 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in Cunera | De Bongerd, Zijlstraat 1 in Heeswijk.
______________________________________________________________________
Informatie over de organisatie
Laverhof: www.laverhof.nl
Laverhof bestaat uit de locaties Cunera/De Bongerd in Heeswijk, Mgr. Bekkershuis en St. Barbara in Schijndel en Het Retraitehuis in Uden. Tevens biedt Laverhof behandeling, revalidatie en ondersteuning thuis.
Laverhof richt zich op de ondersteuning van ouderen in de regio’s Heeswijk, Schijndel en Uden en de zorg voor religieuzen, behorend tot de Nederlandse Provincie van de Sociëteit van Zusters van J.M.J., de Zusters van Liefde van Schijndel en de zusters van de Congregatie Missiezusters Dienaressen van de Heilige Geest.
___________________