Dorpsnieuws

Bernheze logoZaterdag 10 november is de Dag van de Mantelzorg. In de hoofdrol staan de inwoners die onbetaald zorgen voor een ander en die erkenning verdienen voor het werk dat ze dag in dag uit doen voor iemand die dat hard nodig heeft. Dit is dus geen vrijwilligerswerk!
De gemeente Bernheze wil graag zoveel mogelijk mantelzorgers bedanken voor hun langdurige, onbetaalde zorg voor anderen. U kunt daarom tot en met 21 oktober 2018 uw mantelzorgers aanmelden (PDF, 53.1 kB) voor een mantelzorgwaardering. De organisatie is in handen van Mantelzorgmakelaar Margo van den Berg.
 
U kunt kiezen uit de drie volgende waarderingen.
Verwendag
10 november 2018, 10.00-16.00 uur, Cultureel Centrum de Pas in Heesch
10.00 uur Opening van de dag door wethouder Rein van Moorselaar
Nek/schoudermassage, stoelmassage of voetreflexmassage
Lunch
Middagprogramma met keuze uit 3 workshops
Wandeling met lunch
9 november 2018, 10.30-14.00 uur
Koffie met iets lekkers
Wandeling vanaf De Nistel
Lunch met wethouder Rein van Moorselaar. Als u wilt kunt u met hem in gesprek over uw ervaringen als mantelzorger.
Attentie
U kunt uw mantelzorger ook op een andere manier in het zonnetje zetten. Geef uw gegevens door dan zorgen wij voor een bedankje. We sturen het bedankje naar de zorgvrager zodat hij/zij zelf de mantelzorger(s) kan bedanken.
Jonge mantelzorgers
Mantelzorgers onder de 18 jaar kunnen zich melden door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ze ook aanmelden door het antwoordformulier (PDF, 53.1 kB) in te vullen.
Vervangende mantelzorg
Het kan zijn dat u niet zomaar van huis kunt. Als u vervangende zorg nodig heeft, geef dat dan aan Margo door.
Aanmelden
Vul het antwoordformulier (PDF, 53.1 kB) in en mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als u al bekend bent bij de Wmo-consulenten of bij Margo moet u uw mantelzorger aanmelden.
Met vragen kunt u contact opnemen met Margo van den Berg, mantelzorgmakelaar, telefoon 06-48801127.
Meer nieuws